Blogg

Valparna var ute för första gången i onsdags 13 e o sen har de varit ute ett par ggr om dagen  det gillas mycket , På morgonen när valparna fått mat så får de gå ut o en del av valparna gör sina behov ute{#smileys123.tonqueout}. Ja även när de ätit på dagen får de gå ut  om de inte äter ute förståss, Ikväll regnar det så de har fått vara inne o busat runt , klart de ska vänja sig vid regn men vi hinner Wow!. De växer så det knakar , nu börjar de bli olika individer , en del är mer framåt o nyfikna medans en del tar det lite lungnare , MEN alla är mycket företagsamma . Ett härligt gäng som just nu ligger nöjda o sover , o jag ska strax iväg o jobba , Ha det gott Var rädd om dig 

ja här springer dagarna fram !! ALLA valparna växer Ler stort! (ALLA =K kullen & Disney kullen) .

1/5 var vi på Boxerspecialen i Ånnaboda , 3 av k kullens valparna var anmälda Sune , Kurt & Leiah. Sune Exc 2jkk , Kurt Exc 3 ukk och Leiah Exc 3jkk , Vi är mkt stoltaq över dessa placeringar Wow!. På kvällen anslöt Kasper m matte och "farmor" Yvonne  för lite samkväm o mys :) Lördagen var det MH för Arne ,Kurt , Sune & Kasper , Leiah var tyvärr inte med pga löp , men Johanna & Jonas var med o tittade på killarna som fixade Mh t kanon . Trötta hundar tror jag de var efteråt :) Måndag morgon bar det iväg på röntgen för Sune & Arne , 

Söndagen var Valpen Guss familj här o hälsade på mycket trevligt :) Guss ska ha tilltalsnamnet Ceasar Ler stort.  Valparna är i dag 4 veckor !!!! och i dag var Kodas Husse o Matte här o tittade på honom så nu har även de 4 LÅÅÅNGA veckor att vänta på sin lille :) Jätte trevligt :) Jag har besök i dagarna 3 av Agneta så hon har tagit massa kort på plupparna :) I dag har jag även hämtat ut stamtavlorna till plupparna :) lite kortfattat om veckan som bara galopperat förbi !

Valparna äter o sover och mår gott . Tindra pysslar om de små som en mor ska Hjärta

NU

Nu är Tindra o Nicos valpar födda 9/4 {#smileys123.tonqueout} 1 Tik o 4 hanar vart det vackra pluppar som äter o sover , men det är klart de har en mor som pysslar om dem ömt ! Det har varit ett innehållsrikt dygn , Och lika fantastiskt är det att vara med på dessa valpningar vilket jobb tikarna gör !!! Hjärta Nu försöker vi att vila o ladda batterierna  för snart är det fullfart i valplådan !!

Inget är som väntans tider , Men det sägs ju att den som väntar på ngt gott............ . Magnum o jag var ute o cyklade i förrgår o vad vi njöt!! Fågelkvitter o hans tassar som travade på Ler stortbrevid cykeln. Jag är glad att vi varit noga med att Magnum inte får stanna o kissa över allt ! Speciellt när vi cyklar :) Han är naturligtvis rastad innan vi cyklar iväg , sen brukar jag gå en bit under turen för att han ska få göra sina behov,  sen är det bara att trampa iväg igen ! Queen vart glad igår (Ja det vart alla hundarna ) Husse Fredrik kom hem  och hälsade på o tog med sig Queen på en prommis <3 kul för Queen att gå med Fredda . Tindra lullar på under promenaderna men det är lite tungt ! Nu ligger hon i valplådan o vilar inför valpningen,  natten bjöd på lite förvärkar så hon behöver vila :) Djurvärlden är otrolig . Nä nu är det dax att sätta fart med lite sysslor :)