Blogg

Igår var alla ögonen öppna på valparna :) Nu går det undan. valparna testar sina röster det morras o någon försöker skälla Hjärta de är för söta . Tyvärr vart det inga kort igår då jag har börjat jobba o jag behövde sova , och Jan var på jobb så det vart inte tid över för fotografering . Idag har vi tagit in valphagen och ut med valplådan :) Leiah gillar detta med större plats ! Se om vi inte kan få till några kort idag :).

Valparna ser just nu ut som marsipangrisar Hjärta de äter o sover börjar röra på sig . Ögonen ser ut att vara på gång att öppna sig så sakterliga , det öppnar nog upp sig i början på veckan <3 Igår klippte vi klorna , Leiah tycker att det är helt ok när vi tar upp valparna för att bädda rent i lådan eller kolla igenom dem mm . de har dubblat sin födelsevikt så mat får de :) Leiah följer gärna med på lite kortare promenader o är hur busig som helst , när vi kommer in tillb har hon brått in till de små för att huldra om dem igen :) 

Den 11/11 -16 kom de små underverken Hjärta . Valpningen gick kanoners. Leiah hade lika lätt som sin mor med valpningen Ler stort .  Det kom 2 tikar o 2 hanar , men tyvärr så klarade sig inte den ena tiken ( baksidan av att vara uppfödare när ett liv släks så tidigtKrossat hjärta ). Men de 3 som ligger i lådan o tuttar på mamma L växer , så mat får de Leroch verkar må jätte bra ! De andra hundarna hemma är väldigt nyfikna på vad Leiah har , tids nog får de se vad det är , även om de varit med om detta tidigare så är det lika nyfiket när det piper från valprummet Ha ha!.Under fliken SPELKULLEN finns kort på de små Hjärta. Var rädda om er 

Magen växer o spänningen stiger VAD är det där inne & HUR många ??? VI väntar med spänning på resultatet !!! 

Dagarna  börjar närma sig nedkomst för Leiah , hon har nu börjat ligga i valplådan bäddar runt lite o vilar 😍 . Mamma Tindra vill gärna vara med o ligga där 💕 . Tindra tar hand om Leiah som en mor ska 💕 . Pensionärerna Queen &Magnum tar det hela med ro ❤️.